Látványos átalakulás a nagy napra, sőt azon is túl

Az ember életében van egy különleges nap, ami csak az övé, ami kizárólag róla szól, aminek emléke később nemcsak erőt, de boldogságot is ad a hosszú, közös úton. Ezért különösen fontos, hogy ezen a napon ne csak a lelkünk, de a testünk is tündököljön, és, bár a munkaórák száma nem lesz kevesebb, a pihenéssel töltött idő nem lesz hosszabb, néhány szépészeti megoldásnak köszönhetően úgy mondhatjuk ki az igent, ahogy azt álmainkban már sokszor elképzeltük.

Olyan megoldásokat mutatunk be, melyek hosszan tartó, látványos átalakulást hoznak a nagy napra.

RÁNCOK, HEGEK, PÓRUSOK, FÁRADT ARC
A VIVACE kezelés a műtét nélküli bőrfiatalítás egyik leghatékonyabb módszere, ami nemcsak a menyasszony bőrét varázsolja bársonyossá, de az örömanyákét és a vőlegényét is.
- A beavatkozás során ezek a speciális mikrotűk akár 3 milliméter mélységig ható hőenergiát tudnak közvetíteni a bőr irha rétegébe, ezzel stimulálva a kollagén és elasztikus rostok megújulását - magyarázza dr. Lukácsi Andrea – a Bársony Orvos-Esztétika bőrgyógyásza - , aki felhívja a figyelmet arra, hogy két-három hónappal az esküvő előtt érdemes elkezdeni a kezelést, ugyanis a bőr kollagénszerkezetének átépüléséhez szükség van néhány hétre.
- A bőr állapotától függ, hogy kinek hány kezelés ajánlott, ám egy érett, problémásabb bőr esetén két-három beavatkozásra biztosan szükség lesz, melyet két-három hét szünettel lehet végezni, ezért kell rá több időt szánni. A VIVACE nemcsak az arc, de a nyak, a dekoltázs és a kézfejek megfiatalításában is jó választás.

Évről-évre egyre többen fedezik fel maguknak a hialuronsav-feltöltés erejét, az ugyanis finoman és természetesen formálja át az arcot.
- Úgy hat, mintha az ember egy hosszú pihenésből tért volna haza - mondja a szakember, és hozzáteszi, a nagy nap előtt már két hónappal érdemes belevágunk, így az esküvő napjára biztos, hogy tökéletes lesz a hatás.
- A hialuronsav hatóideje kilenc-tizenöt hónap, ám sok páciens arról számol be, hogy másfél év után is látja a hatást, hiszen ahova a hatóanyag bekerül, ott átépül a bőr.

A hatóanyag segítségével nemcsak a ráncoknak inthetünk búcsút, de “új” ajkakat is kaphatunk.
- A hialuronsav eleve jelen van a bőrben, a feltöltéssel csak ennek mennyiségét növeljük. A hatóanyag megköti a vizet, ettől nő a térfogat, az ajak illetve az ajakszegély teltebbé, érzékibbé válik, a hatás pedig egy éven át is kitarthat.

A mimikai ráncok csökkentésére botox jelenti a leglátványosabb megoldást.
- A speciális hatóanyag úgy szünteti meg a ránc keletkezését, hogy blokkolja a kezelt izom működését, így például a páciens a kezelés után nem ráncolja a homlokát vagy a szemöldökét. Minimum egy, ritka esetben kettő hétre van szükség, hogy teljesen beálljon a változás. Három hónap alatt ugyan elmúlik a hatása, de mivel ez idő alatt nem volt lehetőség a mimikára, nem mélyül tovább a ránc, a mély árkok lágyulnak.

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS
Nemcsak a ránc, de a szőr is szerepel a mindennapi bosszúságok listáján, és hogy legalább a nagy napon ne kelljen ezzel foglalkoznunk, érdemes bevállalni legalább egy lézeres kezelést.
- Az első lézeres szőrtelenítés hatására egy-két hét alatt kipotyog az összes szőrszál, pár hétig nem is nő vissza egyáltalán. Ellentétben a borotvával, lézeres kezelés után nem gyulladnak be a szőrtüszők, és nem jelentkeznek a fekete „pöttyök” a bőr alatt.

A szakember hangsúlyozza, bármelyik szépészeti beavatkozás mellett tesszük le a voksot, bőrgyógyásszal konzultáljunk!
IDŐPONTFOGLALÁS, BEJELENTKEZÉS