Milyen stílusú karikagyűrű illik hozzátok?

 Feil Attila karikagyűrű specialistát néhány jellegzetes pár-típusról és a hozzájuk passzoló karikagyűrűkről kérdeztük!

A klasszikus értékeket kedvelő pár
“Számotokra fontosak a hagyományok, a tradicionális értékek megőrzése, és ezt nemcsak az esküvőszervezés során tartjátok szem előtt, de a mindennapi életetekben is. Enyhén domború felületű, sárga arany karikagyűrűt javaslok nektek, leginkább fényes, de akár matt felülettel is, a női párban egy nagyobb, vagy több apró fehér briliánssal, mint a WSAu-172-es modellünknél; emellett egy virág motívumokkal díszített gyűrűpár is tökéletes választás lehet.”

Az „örökmozgó” pár “Az aktív, mozgalmas élet szerelmesei vagytok: sohasem unatkoztok, hiszen szinte mindig úton vagytok, legyen szó kirándulásról, vagy sportokról. Azt javasolom, a karikagyűrű választásnál ezért mindenképpen tartsátok szem előtt a kényelmet és a praktikumot, valamint, hogy masszívabb gyűrűt válasszatok. A sokat sportoló hölgyeknek nem ajánlom, hogy sok köves, díszesen faragott karikagyűrűt válasszanak, sokkal inkább egy sima felületű, kényelmes darabot, mint például WTAu-25-ös gyűrűpárunk.”

1200_WTAU-25

Az extravagáns pár “Ti vagytok azok, akik stílusukkal, megjelenésükkel képesek bárhol feltűnést kelteni. Nektek így semmiképpen nem a hagyományosabb formákat javasolnám, ugyanakkor például egy négyszögletes, vagy kívül enyhén homorú falú, fekete kolorittal kezelt, vagy akár színes gyémántokkal díszített karikagyűrű tökéletes választás lehet, ahogyan egy faragott, vésett felületű gyűrűpár is.”