Hogyan viseld az ékszert? Az Oh My Pearl sikersztorija

Az OhMyPearl hétköznapi viselet vagy akár nagy alkalom ékszer-kiegészítőjeként hozza elő belőled az örök klasszikus nőt és a kifinomult eleganciát, miközben az ízlésedhez és stílusodhoz illeszkedik.

Miért a Te ékszer-világodat akarja egy menyasszony?
Nem csak élete nagy napját kell tükröznie az ékszernek, hanem azt is, hogy asszony lesz a lányból. Ennek mindig is jelképe volt a gyöngysor, amely az esemény fontosságát is emelte, ezért hiszem, hogy gyönyörűen lehet variálni, amíg eggyé nem válik az ékszer a menyasszony személyiségével, stílusával - mondja Turi Glória. – Ne feledkezzünk meg azokról sem, akik a legjobban ismerik ezt az élethelyzetet, hisz a gyöngysor viselését az örömanyák hozták divatba. Nekik is fontos nap ez az életükben!

Milyen anyagokkal dolgozol?
Elsősorban üveg-, teklagyönggyel és Swarovski kristályokkal, melyeket általában ezüstözött japán üveggyönggyel díszítek. Emellett valódi drágakövekkel és tenyésztett gyöngyökkel és hamarosan nemesfémekkel is alkotok.

Hogyan válasszon egy menyasszony/egy nő drágakövet?
A drágakő választja az embert. Mindenkinek megvan a maga köve, és, ha szabad ilyet mondanom, azt nem a születésünk dátuma határozza meg. A köveknek jellemző tulajdonságai vannak, és az alapján hozzájuk rendelt feladatuk is. A Larimar a delfinszeretet, a rózsakvarc a szerelem, a jáde a boldogság, az azurit a tisztelet és a méltóság köve. Ezeket ajánlom. No és az ametisztet, ami a feszültséget oldja. Drágaköveket válogathatunk az alapján, hogy egy tulajdonságunkat megerősíteni szeretnénk, vagy éppen elnyomnánk, ám csak a valódi drágakő hatásos!
A színek és a formák adottak. Az ízlés és stílus az, ami utakat nyit és zár. A gyöngy ugyanis olyan, mint egy n
ő. Minél jobban ragyog, annál értékesebb.

Modern legyen az ékszer vagy romantikus?
A kettő nem zárja ki egymást. Az esküvő és a szerelem is romantikus és sosem megy ki a divatból. A menyasszonyi ruhától is függ, kinek mi illik, fontos az összhang a ruha és az ékszer között.

Azt beszélik, az ékszereid boldogítanak.
Igaz! A hölgy elmosolyodik, miközben a férje megcsókolja és átadja neki az ékszert! Ez egy boldog pillanat, ami innentől boldog emlék lesz egy kedves tárgyban kifejezve, ami kiegészítője a mindennapoknak. Minden ékszeremet úgy készítem, hogy ha napközben tükörbe néz viselője, elmosolyodjon, mennyire gyönyörű. Nem az ékszer, hanem Ő, a nő! Az ékszer ugyanis nem él, amíg valaki nem viseli. Attól lesz gyönyörű, ahogyan a nő hordja.