A legdrágább nászajándék

Az év legnagyobb várakozása előzte meg a teniszcsillag, Nadal százmilliókat kóstáló esküvőjét, ahol a rivális különös, békülő gesztusa volt a váratlan, de talán a legdrágább ajándék.
A páros romantikusabb helyszínt nem is választhatott volna az eskütételre, Mallorcán mondták ki az igent, mert mindketten ezen a gyönyörű szigeten születtek. Ha a mesés helyszín nem lett volna elég, neves vendégek is érkeztek a lagzira, többek között a korábbi spanyol kirány, I. János Károly és felesége, valamint Toni és Miguel Ángel Nadal, Carlos Moya, David Ferrer és Feliciano López, sőt Ronaldo is tiszteletüket tették.
Nadal nagy riválisa, Roger Federer nem kapott meghívót az esküvőre, de üzenetben gratulált kollégájának, megható szavakkal, és talán ez a békülő gesztus volt a legnagyobb nászajándék ezen a gyönyörű esküvőn.

A MENYASSZONY DISZKRÉT STÍLUSA
A spanyol teniszsztár és barátnője már tinédzserkoruk óta ismerik egymást, 14 éve élnek kapcsolatban. Nadal elmondása szerint nem akarnak gyereket addig, amíg karrierje érdekében folyamatosan utaznia kell, a gyerekvállalás csak később esedékes. A teniszcsillag újdonsült felesége mindig diszkrét és kerüli a reflektorfényt, ezt tükrözi stílusa is. Az alapvető ruhadarabokon kívül szereti a semleges föld színeket, az elegáns és az kényelmes ruhadarabokat vegyítve. Mutatjuk a menyasszony stílusevolúcióját képekben, mely szintén erről a letisztultságról mesél, varázslatosan.