Istennő Resort esküvő és fürdőruha kreációk

Színek tekintetében dominál a fehér, de az arany is megjelenik merészen csipkébe álmodva: a BODÓ MÁRTA kollekcióban ez is az istennő inspirációra utal.

Szeretjük a friss, eredeti Tervezőket, ez már nálunk hagyomány. BODÓ MÁRTA nem követi a trendeket, inkább diktálja azokat. Legújabb kollekciója az ISTENNŐ RESORT fürdőruha ÉS esküvői kollekció. Már elképzelni is imádnivaló. A látvány pedig meghaladja a képzeletet, olyan mesés és funkcionális...

Az esküvői vonalnak két fő iránya figyelhető meg a kollekcióban. Az egyik a fürdőruhával, és fürdő-miniruhával kombinálható esküvői öltözék, íme.

... és ez milyen extravagáns tűzpirosban!

A kreáció másik vonala, hogy olyan esküvői ruhaköltemények is születtek, melyek alkalmi, party vagy akár elegánsabb utcai ruhaként a nagy nap után is hordhatóak és a gardrób fontos darabjai maradnak. A moduláris azaz kombinálható öltözékeket több elemből lehet összeállítani, ízlés és igény szerint. Ez lehetőséget ad arra is, hogy esküvő alatt változtathassa a menyasszony a sziluettet. Vagyis ugyanabban a ruhában másképpen jelenjen meg esküvőjén, további meglepetést keltve.

A kollekció kulturális ihletettsége az ősi archetipikus hindu istennők szuperereje. A hindu istenek párban jelennek meg a különféle mítoszokban, egyenrangúságot szimbolizálva a két nem között. A főbb hindu istenek ereje és hatalma női párjukban, feleségükben lakozik. 
Az indiai nők sziluettek tekintetében hétköznapon és ünnepnapokon is ugyanazokat a ruhadarabokat hordják. A BODÓ MÁRTA kollekció költeményei formailag transzformálják a hagyományosan varrás nélküli indiai tradicionális ruhadarabokat modern európai ruhadarabokká, geometrikus szabásvonalak használata segítségével.

"Számomra az indiai istennők a női erőt szimbolizálják, amely a mindig férfi erővel szinergiában létezik együtt."
BODÓ MÁRTA

A TERVEZŐ, ÖNMAGÁRÓL
"Magyarországon születtem, a karantént megelőző időszak meghatározó tevékenysége az utazás, más kultúrák felfedezése volt. Egy évet éltem Angliában, fél évet Izraelben, és összesen öt hónapot Indiában. Nagyszülői vonalon a magyar mellett erdélyi felmenőkkel is rendelkezem. Tervezői filozófiámban megmutatkozik a racionalitás és a kreativitás kettőssége, az analitikus gondolkodás. Egyszerre foglalkoztat múlt és jövő, a tradicionális és a modern. Kollekcióimra jellemző a múlt és a jövő transzformációja, integrálása. Alkotói fókuszomban a női lélek, a női test feltűnő, különleges, magabiztos, non-konform módon való kiemelése áll."

KÖRNYEZET-TUDATOSSÁG, ELEGANCIÁVAL
Öko szemléletű gyártás, anyag felhasználás, ökofuturista vízió is vezeti a Tervező gondolatait.
Hazai etikus, hagyományőrző kézműves gyártással készülnek BODÓ MÁRTA ruhái. Megrendelésre, magas minőségű, megmaradt véganyagokat is felhasználnak a környezetvédelem jegyében. 

KERESD A TERVEZŐT ITT:
Telefon: 00-36-30-276-6180
Instagram bodo.budapest/
Facebook BODO.BUDAPEST
webshop www.bodo.shop