Kisvárosi dzsungel

Az esküvő egy olyan varázslat, melyben minden lehetséges. Akkor szép, ha a menyasszony (vőlegény) személyiségének tükre. GOMBÓ VIOLA LOTTI színésznőt fotózta az ESKÜVŐ TREND MAGAZIN. Gondolnátok, hogy a SZENTENDREI SKANZENBEN?
DekorÁgi itt épített meg egy pálmafákkal keretezett rendezvényteret, a fehér falak engedték, benépesült a tér növényekkel, hogy kiemelje a színésznő báját, szépségét. A fehér orchideák pedig utánozták az elbűvölő ruhákban, a Lautner Design A-vonalú, modern letisztultságú öltözékeiben pompázó, Audrey Hepburn szépségét idéző művész érzékenységét.

Sok shootingunk volt már az Esküvő Trend Magazin immár "felnőtt korba lépő", 18 évessé érett történetében. Szeretjük észrevenni a tehetségeket. Így volt ez SZENTPÉTERI CSŐKE BEÁVAL is, akit tervezőként ismertünk meg, de közben mindig kiderült, van más oldala, arca is... Feladatokat kapott, stábunkat kreatív ötleteivel is kezdte erősíteni. Aztán, több shooting után egyértelművé vált főszerkesztőnk előtt, hogy vizuális érzékenysége nem csupán az esküvői öltözékek tervezéséig jut, de képekben is gondolkodik, és más, divathoz közeli területeken szintén megállná a helyét. Először werk fotókat készített a magazinnak, most pedig azt a feladatot kapta, hogy egy teljes, önálló shootingon bizonyítsa, mit tud.
És elképesztő lett a végeredmény. A nő szépségét, báját, a vonalait, a karcsúságát másféle érzékenységgel emelte ki, mint egy férfi fotós, akik többnyire az érzékiségre fókuszálnák, általában ez a kiindulópont, mely természetesen aztán átlépi a sémákat, a bevált helyzeteket, és messzire visz... (Nyilván nem általánosítani akarunk, csak kiemelni a jót, az egyedit, azt felismerni, erősíteni ugyanis mindig is a mi ügyünknek véltük.) Bea a nő-nő viszonylatában a meghitt, azonnal barátnős közvetlenségre épített, ami mindig is az erőssége volt, és nagyon hamar ilyen portrékig jutott...

És a színésznő a fotózás közben biztonságban érezte magát, ez is hozzájárult, hogy őszintén feltárta, mit gondol férfiről és nőről, a házasságról, szülei szenvedélyes, de gyilkos kapcsolatáról... Vagyis interjúnkban is átléphettük a sémákat....

A fotóművészt most is támogatóan vette körül az Esküvő Trend Magazin stábja:
Berendi Györgyi és Toldyné Berendi Kitti mesterfodrászok, Szalai Nikoletta sminkmester segítették Beát.
DekorÁgi pedig a kisvárosi dzsungel dekorációs ötletével, abban virító mesezöld gyertyáival, szűzies, de feltűnő orchideáival, a Plexitündér áttetsző üzenő tábláival olyan enteriőrt teremtett, melyben jó volt lenni, kérdezni, beszélni, mesélni, érezni. Az Újvilág Ékszer Óra modern gyöngyös ékszerei harmóniát keltettek. A Lipcake Factory Tortaműhely tortadesignere, Lipka Tímea a tortát a dekorációhoz festette meg.
Hogy mi lett ebből?
FOLYTATÁS AZ ESKÜVŐ TREND MAGAZINBAN, keresd az ÚJSÁGÁRUSOKNÁL, vagy RENDELD HÁZHOZ itt, klikk ide!