Európa új kedvencei Magyarországon

A világ élvonalában lévő tervezők nem pihentek, alkalmazkodtak a kialakult helyzethez, és a legszebbet hozzák ki belőle. A hercegnős trend háttérbe szorul, a bohém, a vintage, a rusztikus esküvői stílusirányzatok viszont soha nem látott oldalukat villantják, a természetes női szépséget és sziluettet a luxussal öltik egybe. Frissességükkel a kisebb, családiasabb esküvőkön is megteremtik a varázslatot, a szabadság annyira várt nyitányát.
Az Eklektika Szalon a legnagyobb választékkal, sőt EURÓPA ÚJ KEDVENCEIVEL jelentkezik, úgyhogy SOHA NEM VOLT MÉG ILYEN CSÁBÍTÓ FÉRJHEZ MENNI!

TERMÉSZETESSÉG EREJE,
LUXUSÉRZETTEL KOMBINÁLVA

Ha volna szerepálmunk, egészen biztos, hogy mindig menyasszonyok szeretnénk lenni és ehhez Madi Lane modellt választanánk. Az haute couture menyasszonyi divat nemzetközi világában a legkellemesebb meglepetést Elizabeth Young kelti 2021-ben. Az ausztrál tervező titka egy szóban rejlik: könnyedség. A könnyedség pedig lendületességet, örömet, frissességet hoz magával. A tervező olyan álomvilágba öltözteti fel menyasszonyait, melyben a szerelem boldog és természetes otthonra talál. A Madi Lane stílust jegyző vezető designer a hamisíthatatlan kézműves minőséget képviseli. Mesterkéltség helyett lágyan omló kelmék, parádésan gazdag anyaghasználat jellemzi ruháit. Minden kreációját a legapróbb részletekig kitalálja, átgondolja, külön tervezi hozzájuk a csipke-motívumot. Ugyanaz az anyag nem jelenik meg kétszer. Mondhatni, saját álmaiból szövi azokat, így ha megvalósul egy, kreál másikat.

EURÓPA ÚJ KEDVENCE
Térhatású hímzés, csipkeberakás, lézervágott megoldások, nem csak díszítő, hanem funkcionális elemként is, mondjuk vállpántként. Csipkék még sohasem keltettek ennyi meglepetést. Ekrű, pezsgő, homokszín, krém alapon hímzett és csillámokkal átszőtt, organza és illúziótüll: ezért az imádnivalóan kifejező részletgazdagságért vált hirtelen Európa egyik kedvencévé a Madi Lane.
Az Eklektika Szalon ennek a neves márkának a "Platina minősítésű üzlete" . A legújabb, Aphrodite kollekció (aminek kampányképeit mutatjuk most) Magyarországon a világpremierrel egyidőben itt is megtalálható.

UTAZÁS ÉLMÉNYEI, IZGALMAS NŐI
RUHÁKBA ÁLMODVA

Egy-egy kultúra sajátos hangulatát, színeit és stílusjegyeit is felelevenítik a kreációk. Az olasz, a francia és az arab világ éppúgy megihleti Elizabeth Young fantáziáját, mint az angol romantika vagy a mediterrán világ tengerszemei. A tervező egy dologban azonban mindig következetes: az haute couture minőséget szenvedélyes romantikaként éli meg, amihez a legfinomabb anyagok, a leggazdagabb díszítések mellett a női test természetes vonalait bátran kihangsúlyozza. A Madi Lane ruhákban minden nő egyszerre érzi magát törékenynek és szenvedélyesnek, csábítónak és csábíthatónak, gyengédnek és magabiztosnak, vagyis ellenállhatatlanul gyönyörűnek. Az Eklektika Szalonban ilyennek képzelik a tökéletes nőt, aki sokrétű, olykor ellentmondásos érzelmeit harmóniába képes rendezni, hiszen ez minden tartós érzelmi kötelék alapja. Nem is bíznák kevesebbre az ilyen izgalmas nő szerelmét kifejező ruhát, mint a pazar, bátor, mégis könnyed természetességével ámulatba ejtő tervezőre. A Madi Lane 2020-as és 2021-es kollekcióiból válogatott modellek folyamatosan érkeznek az Eklektika Szalonba, ahová szeretettel várják a magabiztos és szenvedélyes menyasszonyokat.

ELSŐ PILLANTÁSRA, ÉS A NŐ
ELSŐ MOZDULATÁTÓL
KEZDVE

A látványt a mozdulat teszi teljessé: amint a menyasszony alakja feltűnik valamelyik Madi Lane ruhakölteményben, légiességével csillogást szór a kíváncsi szemekbe, aztán meghatódottságot, könnyeket... Titokzatos jelenség minden ara, aki Liz Young fantáziájában bízik.
A ruha sikere nem is a modell szépségében rejlik, hanem az összhangban. A designer a menyasszony második bőrét tervezi meg, amiben olyan könnyedén mozog, mintha mindennap ilyen varázslatos anyagokba bújva ünnepelné az örök szerelmet. A mesterkéltség és a hamis póz, bizony, erre a partyra nem kap meghívást – mondja Sullay Judit, az Eklektika Szalon tulajdonosa, aki kisebb esküvőkre is ajánlja ezt a márkát.

A tervező nagyobbik lányáról, Madiről elnevezett kollekcióját láttad. Ha kíváncsi vagy a kisebbik gyermeke, Evie nevét viselő másik vonalra is, mely friss, fiatalos, bohém, hippis és nagyon nőcis, olvasd el cikkünket:
itt!