Új örökség

Az angolpark vadregényessége, a lányok nevetése, a színek öröme, a természet zenéje, a pacsirták éneke összekötötte az emlékeket a jövővel, a régit a remélttel, a pillanatnyit az örökkévalóval. Esküvő Trend Magazin shooting. Ez csak werk, éles képek a print magazinban, az újságárusoknál!

A természet él. És annak része az ember is...

Szőcs Renáta énekesnő az Aurora FolkGlamour szerelempiros pártájában. Túl a polgárin, erdélyi templomi esküvőre készülve...

Akár az énekesmadár, úgy bontogatja szárnyait.

Nincs baj. Amíg lányok jönnek, szeretettel, boldogságról pletykálva: addig színes a világ. A ruháktól és a nyílt szívű lelkektől ugyanis kiszínesedik.
(Szőcs Renáta oldalán kis hasonmása, Gere Bernadett, a pink-fekete kollekcióban Czunyi Réka)
Lent: a Ceffa Virág természetközeli, színes asztali dekorációja. Szabó Majlik Éva kivitette velünk az asztalokat és a napfényben terített. Egyszerre emelkedik ki a tájból a díszlete, de bele is simul, kedvesen.

A különleges, hímzett meaderhez tervezte a Sugarcraft by Kanyári Eszter cukorvirágművésze ezt a bájos csokrot. Igen, minden porcikája cukorból készült, a legkisebb levélkék is. Hogy ezt bizonyítsuk, nézd tovább, a következő kép erről tanúskodik...

Bizony, a Szilágyi Lovasudvar intelligens paripája, aki minden emberi szóra hajlott, és az összes kérést teljesítette, ezen a ponton elhajlik. Ügyesen, de ravaszkásan átöleli a lányt, aztán hopp, a cukorvirágba belekóstol. Jobban ízlett neki, mint az igazi fű, persze, hiszen tudjuk, a lovak szeretik a kockacukrot:-)

Egymásra hangolódva. A puffos ujjú, hímzett felső bravúr! Bármelyik estélyen, ünnepi alkalmon feltűnést kelt.

Van-e kifejezőbb szépség a lelki tisztaságnál?

A Pálma Rendezvényház angolparkjának vadregényessége titokzatos. Mészáros Gábor fotóművész szemén és optikáján át, főleg.

A frizurákért köszönet Berendi Györgyi mesterfodrásznak, a smink Szandra Willit dicséri. Nézegesd galériánkban Mészáros Gábor további képeit...