? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
SOKK vagy nekem, vagy KEVÉS?

A szerelemDOPPING

Vannak összeillő párok, akik inspirálják egymást, kihozzák egymásból a legtöbbet. És vannak a rombolók, akik fékezik egymást.

Baráti körömet nézve keresem a választ, ki(k)ből mi lesz, lehet-e látni előre, és ahogy beszélgetünk, egy-két konkrét eset előjön, és mindenki csak bólogat, hogy ők előre látták, XX és XY nem illenek össze, de elvakította mindkettőt a szerelem.

Később aztán a szerelmi vakság elmúlt és mivel valaminek ki kellett töltenie az űrt, az őrült szenvedélyt, szenvedélyesen kezdték gyilkolni egymást. Nyilvánosan cirkuszoltak, de esténként még mindig maradt egy esélyük: a szex.

Z és Z-né unalmaskának tűnt. Csak barátságnak láttuk, ami köztük volt, Z kisfiús, Z-né viszont a vamp. Persze mindketten kiteljesedtek, a férfi vezető beosztásba került, az idő, vagy a felesége markánssá tette, sőt szexivé, a nő egyre kreatívabb, a kisgyerekek mellett is dolgozik, és bár nagy a hajtás, sikeresek a házasságban is - az idő nekik dolgozott.

Mi volt előbb?

A siker a munkában – ami olyan dopping volt és maradt, hogy kihatott férfi-nő kapcsolatára is? A siker ugyanis nagyon szexi…

Vagy a siker a szerelemben - mert nem csak „szeretők“ voltak, hanem barátok is, így jó stratégái lettek egymásnak, és a biztos érzelmek adta lelki nyugalom a munkahelyre is hatott? A kiegyensúlyozott otthon megsokszorozza az erőt a karrierben, hosszú távon pedig fenntartja a vonzalmat.


Aztán persze előjöttek a sztárok, a sikeresek…

Nicole Kidman, aki nekifutott újra a házasságnak, és nagyon akarja… Tom Cruise másik exét, Penélope Cruzt végre eljegyezték - megint egy kolléga.

Eva Mendes egy férfi miatt hagyott fel egy nagyon-nagyon rossz szokásával.

Boris Becker, akinek két menyasszonya volt egyszerre... Adam Sandler, aki miközben sütit süt a családnak, ezt mondogatja: „Előbb megőrültem, aztán megnősültem“ .

Marsi Anikó: emlékszel, szakítottak Palik Lászlóval, majd amikor már azt hittük, vége, bejelentették, összeházasodnak, és most itt a második baba...


A siker összeadódik. Két derűs, boldog ember még boldogabb lesz, ebben az egyben biztosak lehettek.

A többire nincs recept. Csakhogy épp ez benne az izgalmas...KOVÁCS BOGLÁRKA

főszerkesztő Képgaléria

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva