? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
Penélope a Bahamákon mondta ki...

A barátok összeadták őket

Bár sokszor felröppent a hír a sztárpár titkos esküvőjéről, de most megvan az igen: a két spanyol filmsztár, Penélope Cruz és Javier Bardem végre hivatalosan is egy pár!

A 36 éves színésznő és 41 éves Javier (Nem vénnek való vidék, Szerelem a kolera idején) szűk családi és baráti körben, a Bahamákon mondta ki – s ezt a hírt meg is erősítette a színésznő szóvivője.

Egy barátjuk bahamai nyaralóját rendezték át a hangulatnak megfelelően, s egy másik barát, John Galliano divattervező álmodta meg Penélopének az esküvői ruhát.

(Galliano tervezte egyébként Kate Holmes menyasszonyi ruháját is, aki állítólag elszerette Tomot Penelopétól. De ez már ugye egy régi történet, és aki Penelopét szereti, Tomot pedig ismeri, az csak örülhet ennek...)

A Hollywoodban is óriási karriert befutott spanyol színészpáros 2007 óta van együtt, állítólag a nagy vudu, Woody Allen hipnotizálta őket össze a Vicky Cristina Barcelona forgatásán. Magánéletükről soha nem nyilatkoztak a sajtónak, bár a hírek szerint ez egy igazi temperamentumos, „nagggyon” spanyolos szerelem, ahol azért a nő irányít.

Ahogy az Esküvő Trend meg is írta korábbi számában, tavaly eljegyezték egymást, de akkor nem kommentálták az értesülést.
 Hírek szerint Penélope nemsokára egy másik boldogság elé néz, úgyhogy Javier már nézegetheti a babatipegőt...

 Képgaléria

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva