? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
Emily Blunt olaszországi esküvője

Egy cuki vőlegény

Emily Blunt kedvese elsírta magát

Elkelt a Golden Globe díjas brit színésznő, Emily Blunt (27), akit az Ördög Pradát visel c. filmben, vagy a Farkasemberben láthattál. Kollégája, az Office sorozat sztárja, John Krasinski (30) július 10-én, szombaton vette el az olasz Como-i tó partján.

A ceremóniát George Clooney csodaszép tóparti rezidenciáján tartották, ahol természetesen az agglegény sármőr barátnője is részt vett, és persze ő is szívesen igent mondott volna Emily Blunt krémszínű, hímzett Marchesa ruháját látva. A színésznő büszkén villogtatta három karátos, 100.000 dolláros gyémánt-platina eljegyzési gyűrűjét. Alig egy évnyi járás után kérte meg vőlegénye Emily kezét, és legalább ennyi időt szenteltek az olasz esküvő megszervezésébe.

– Amikor megkértem, elsírtam magam, aztán Emily is sírt, és mivel mindketten így meghatódtunk, a körülöttünk levő emberek is elpityeredtek - emlékszik vissza a férj, aki így folytatta:Rögtön tudtam, hogy ő az igazi. Sokat hallani, hogy amikor az igazi elérkezik, azt megérzed. És ez így is van, egyszerűen éreztem. Még most sem hiszem, hogy hozzám jött.

 

Fotó: VANITY FAIR

Ruha: DIORKépgaléria

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva