? Esküvő Trend
Az eskvmagazin
Untitled Document
Esküvői fotók, melyek soha nem mennek ki a divatból

Soha ne mondd, hogy SOHA?

Milyen is az igazán jó esküvői fotó? Megismételhetetlen, akár a pillanat.

1. Nem beállított. Ha beállított, akkor ugyanis természetellenes. A vőlegény arcán nem őszinte szerelem, hanem bárgyú vigyor látszik... Éppen ezért mi az olyan "beállításokra" szavazunk, ami spontán, amit a fotós ugyan rendezőként instruál, de kivárja, mikor válik igazivá és őszintévé két ember egymás iránti reakciója..., és akkor összpontosít.

2. Riport jellegű: a gyerekek szaladnak a menyasszony felé. A kisfiú éppen azon filózik, merre vannak a gyűrűk. A vőlegény még egy utolsót beszélget barátaival és apjával az igen előtt. Az örömanya könnyes szemmel nézi gyermekét... Ezek mind olyan film-szerű jelenetek, melyek érzelemmel teliek és igaziak. A fotós csak figyel, vár, kivár, és nem instruál, nem szól bele..., nem zavarja meg a szereplőket. Tulajdonképpen ezek a fotók maradnak meg egy életre, mert rögzítik az érzelmeket, melyekről unokáitoknak is boldogan meséltek majd.

3. Mondjunk le a műteremről? Nem feltétlenül, de ne csak műtermi fotóitok legyenek. Ha kerti, szabad téri esküvőtök van, akkor sétálgassatok a fák között, és figyeljetek egymásra. Nem, ne a fotósra... Az igazi fotós tudja a dolgát, és akkor készíti a legjobb képeket, amikor nem néztek rá, el is felejtitek, hogy jelen van.

4. Az esküvő alatt kérjétek meg, hogy figyeljen a részletekre. A vendégekre is... És meglátjátok, amikor a képek készen lesznek, olyan részleteket is megtudtok, melyekre a nagy napon nem figyeltetek.

Nézegesd galériánkat, és inspirálódj!

•Kate Moss esküvőjén még a beállított képek is izgalmasak, mert mindenkinek szabad volt mindent, az érzelmeiket kifejezhették a gyerekek és a felnőttek is.• Olyan fotókat is mutatunk, melyek modern környezetben készültek, és laza, fiatalos hatást keltenek. Imádnivalóak, ugye?

 

 Képgaléria

   
 
ROVATOK:
ESKÜVŐ-TREND.hu
ELÉRHETŐSÉGEINK:
KÖZÖSSÉG:
Álomruhák: trendi ruhák galériája
Party: elegánsan, emlékezetesesn, egyedien
Dekor: részletekben rejlő titkok
Gasztro: finom és stílusos fogások
Album: sztáresküvők kulisszatitkai
Pszicho: express problémaoldás
Meseautó: eredeti érkezés

Felhasználási feltételek
Jogi nyilatkozat

Kapcsolatoldal

Legyünk ismerősök!

Lgy a bartunk facebook-in is
POZITÍVUM AND PARTNERS Kft. (c)2010 Minden jog fenntartva